Bedrijfsarts Haarlem

Bedrijfsarts Ruud Brans helpt bedrijven rondom Haarlem de juiste arbeidsomstandigheden te creëren om te komen tot optimale prestaties van de werknemers.

Als bedrijfsarts voor Haarlem en omstreken doet Ruud Brans wat u van een geregistreerde bedrijfsarts mag verwachten: eraan bijdragen dat uw werknemers in goede gezondheid onder de juiste arbeidsomstandigheden optimale prestaties leveren. Dat vergt iets van u, dat vraagt iets van uw personeel, maar dat eist vooral iets van mij: deskundigheid en inzet.

Deskundigheid en ervaring

Mijn deskundigheid stoelt op een gedegen opleiding tot bedrijfsarts en jarenlange ervaring als specialist in diverse bedrijfstakken. U kunt mij inschakelen voor onder meer:

  • vaste bedrijfsarts, in Haarlem of omstreken
  • vervangen van vaste bedrijfsarts kort of langdurig
  • rijbewijskeuringen.

Verzuimbegeleiding

Uiteraard kunnen ik als bedrijfsarts verzuimbegeleiding verzorgen voor uw onderneming in Haarlem. Dit is altijd maatwerk; bij ieder bedrijf kunnen de noodzakelijke speerpunten weer anders liggen. Goede verzuimbegeleiding is bij uitstek een preventieve activiteit. Het kan veel omvatten: een algemene check van de arbeidsomstandigheden, een officiële risico-inventarisatie en -evaluatie, tevredenheidsgesprekken met personeelsleden of advisering over kantoorinrichting of het gebruik van machines of gereedschappen. 

Bedrijfsarts Ruud Brans kunt u ook raadplegen als u advisering wenst over bijvoorbeeld RSI-preventie, bescherming tegen elektromagnetische of ioniserende straling, specifieke bescherming tijdens zwangerschap, of het veilig omgaan met chemische of actieve biologische stoffen.